YouTube kanaal van City Life Church Leeuwarden vol interessante en leerzame content.

youtube

Iedere zondag streamt City Life Church Leeuwarden de dienst, waar wij ook nog steeds deels gebruik van maken op zondagochtenden.

Welkom op ons YouTube kanaal

Op ons YouTube kanaal kun je op zondagochtend onze diensten live volgen en daarnaast vind je er de prekenseries van de afgelopen jaren. Een mooie manier om je in een onderwerp en de Bijbel te verdiepen. Er zijn ook verschillende playlists met studies, Bijbelvers Challenges, updates, bijbelverhalen voor kinderen, de liederen die we op zondagen zingen en veel meer. Neem eens een kijkje!

recente en interessante pLAYLIsts

serie ‘de ontvouwing van gods meesterplan!’

Van september 2023 t/m januari 2024 bestuderen we de brief aan de Efeziërs. Geen enkele andere brief beschrijft Gods Meesterplan van zo’n grote, allesomvattende hoogte. Het is Paulus’ panorama op God, Jezus, de kerk, de mens, de wereld, redding, huwelijk, familie, geestelijke strijd en de manier van leven van Gods kinderen.

WORSHIP PLAYLIST

Als kerk houden we van muziek en aanbidding. Door (samen) te zingen, richten we onze ogen op onze machtige God, onze Redder Jezus en ervaren we de kracht en troost van de Heilige Geest. In deze playlist vind je de liederen die de basis vormen van onze worship op zondagochtend. Luister en zing uit volle borst mee!

AUGUSTUS 2023

Ook in de zomer hebben we een aantal boeiende thema’s. Floris Zwart spreekt over ‘Imitatie?!’ Johannes Woudstra bemoedigt ons met ‘Als je inzet tevergeefs lijkt’. En Jelmer Woudstra spreekt over de menselijke zoektocht naar geluk en over het belang van eenheid.Verschillende onderwerpen om je geloof te bouwen en je te inspireren.

SERIE ‘PRAY FIRST’

In ‘Pray First’ gaat het niet zozeer om waarom we moeten bidden, maar willen we je vooral helpen hoe je kunt bidden. Om gebed deel van ons leven te laten worden, moet het iets worden waar we naar uitkijken. We delen bij deze serie een boekje uit van Chris Hodges over gebed dat door de CLC familie is vertaald.