een plek voor iedereen

Als gemeente willen we een thuis zijn voor jong en oud, mensen met verschillende achtergronden en culturen.

kinderen

Wij willen kinderen een veilig thuis bieden in onze gemeente. Daarom staan onze enthousiaste kinderwerkers iedere zondag klaar om kinderen van 0 t/m 12 jaar een veilige, vertrouwde en plezierige plek te geven. We hebben iedere zondag kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen waarmee we bouwen aan vriendschappen, leren over de Bijbel en we hebben ontzettend veel lol samen.

We verwelkomen jullie allemaal graag en daarnaast zijn er bijzondere activiteiten en events waar de kinderen altijd veel plezier beleven.

jongeren

City Life Young is voor alle jongeren van 12-18 jaar. We creëren te gekke ervaringen en ontmoetingen waar fun, faith en friendship centraal staan. Samen met andere jongeren en enthousiaste jeugdleiders bouw je aan vriendschappen, kun je God beter leren kennen met ruimte voor al je vragen en kun je genieten van de jeugdavonden, een weekend en allerlei mooie activiteiten.

studenten & jongvolwassenen

Onze connectgroepen en activiteiten voor jongvolwassenen zijn voor iedereen van 18-28 jaar. De één is opgegroeid in onze gemeente, de ander is nieuw in de stad voor studie, stage of werk. Iedereen is altijd van harte welkom! We hebben connectgroepen die iedere twee weken samenkomen en daarnaast organiseren we ieder jaar een weekend en allerlei leuke activiteiten. We willen iedereen een thuis bieden zolang als nodig is en samen ontdekken hoe het leven met Jezus is.

ONTDEK MEER…

volwassenen

Als City Life Church vinden we relaties één van de allerbelangrijkste zaken. Mensen zijn gemaakt voor relaties. We kunnen en hoeven het leven niet alleen te doen. Samen willen we plezier maken en vieren, samen kunnen we ook huilen en medeleven tonen op verschillende manieren. Hieronder vind je een overzicht van mogelijkheden voor volwassenen om kennis te maken, te verbinden, er voor elkaar te zijn en tot bloei te komen als mens.

ENGLISH

ONTDEK MEER…

FARSI