CARE

We willen je graag helpen door te luisteren en te doen wat wij kunnen.

We zijn blij met hen die blij zijn en als één deel van het lichaam pijn heeft, voelen alle andere delen die pijn ook. We steunen elkaar, bidden voor elkaar en helpen elkaar.

We weten en ervaren dat je als mens te maken krijgt met pijn, verdriet, teleurstellingen, ziekte, schade, onzekerheid en rouw. Dit kan je belemmeren om tot je doel te komen als mens. Daarom willen we je graag helpen door te luisteren, bidden en doen wat we kunnen. 

hoe willen wij je als care helpen?

CARE | voor duurzame hulp

We maken 1 of meerdere afspraken met je om naast je staan als je vragen, problemen of uitdagingen hebt. Denk aan geestelijke vragen, huwelijk en relaties, opvoeding, verlies en rouw, burn-out, psychische ziekte en nood, etc. We bidden graag voor je. Lig je in het ziekenhuis of heb je te maken met (langdurige) ziekte, dan komen we graag bij je langs.

CHAT & CONSULT | voor een goed gesprek en advies

Voor een eenmalig gesprek of consult: bij de koffie, telefonisch. We praten graag een keer met jou over het leven met God, elkaar, in onze maatschappij of wat dan ook.
Etagères: gesprekken en gebed tijdens en na de dienst bij de etagères. Altijd de mogelijkheid om verder gesprekken of praktische ondersteuning aan te bieden.

CURSUSSEN | voor een impuls aan (geestelijke) groei

Ieder jaar organiseren we in City Life Church Leeuwarden minimaal één Premarriage Course om je te helpen goed voorbereid een huwelijk in te gaan. En een Huwelijks APK cursus voor regulier onderhoud van je relatie. Naast cursussen op relatiegebied zullen we van tijd tot tijd andere cursussen organiseren die te maken hebben met herstel, genezing, je relatie met God en meer.

Neem contact met ons op als je zorg of hulp nodig hebt.

Contact Form Demo (#1)