Een dienst BELEVEN

Iedere zondag komen we om 10:00 samen in basisschool Futura, Beugel 201 Heerenveen

Jij bent altijd van harte welkom op zondag om 10:00 uur.

Het kan best spannend zijn om een kerk te bezoeken op zondagochtend. Daarom vertellen we je graag wat je kunt verwachten.

Wat kan ik verwachten?

Op zondagochtend is er beperkte parkeergelegenheid voor auto’s bij de school. Je kunt – als je goed ter been bent – parkeren bij de Leenbakker tegenover de school, vandaar de rondweg oversteken en de vlaggen volgen naar de kerk. Dat is ongeveer 2 minuten lopen. Er is voldoende plek voor je fiets bij de school! Buiten en binnen word je begroet door het welkomstteam. Heb je vragen of wil je de weg weten? Zij zijn er voor jou!

Tijdens de dienst zingen we een aantal krachtige liederen met eigen muziek en zang of we doen mee met de Livestream vanuit Leeuwarden. Na het welkom volgt het City Life Nieuws met een update over interessante activiteiten en evenementen en bidden we samen voor dank- en gebedspunten vanuit de gemeente. De spreker spreekt vanuit de Bijbel op een begrijpelijke, praktische manier waar iedereen iets aan heeft voor het dagelijkse leven.

is er iets voor mijn kinderen?

We vinden het belangrijk dat alle kinderen een goede tijd hebben in de kerk. De kinderen doen de eerste liederen mee en gaan na het welkom en nieuws naar hun eigen ruimte.

Op dit moment hebben we nog alle kinderen van 0-12 jaar bij elkaar met minimaal 2 kinderwerkers die zorgdragen, het spelen begeleiden, op een leuke manier stilstaan bij de Bijbel en een creatieve verwerking aanbieden.

BAKJE DOEN?

Kerk en koffie is een onlosmakelijke combinatie :). Of eigenlijk: kerk en tijd om onder het genot van een lekker bakje kennis te maken, bij te kletsen en vragen stellen horen bij elkaar. De dienst stopt niet als de voorganger dat zegt, maar gaat door als iedereen zich verspreidt en kan genieten van de ontmoeting. Jij bent van harte welkom om een bakje te doen.

samen eten

Eén keer per maand hebben we na de dienst een heerlijke lunch. Iedereen neemt iets mee voor zichzelf en een ander, zodat er altijd genoeg te eten is. We hebben al heel veel lekkere verrassingen gehad! Wij zorgen voor voldoende te drinken. Je kunt zoveel eten en drinken als je wilt 🙂

What’s Next: jouw volgende stap

We helpen je graag met je volgende stap in je relatie met God en met de gemeente. Je kunt altijd iemand van het team vragen – herkenbaar aan de t-shirts of van het podium – als je meer wilt weten over onze gemeente en community. Ben je nieuw, dan hebben we een welkomstpakketje voor je. Van harte welkom om na de dienst even een bakje koffie te doen en al je vragen te stellen!