connectgroepen, verbinden en groeien

God heeft ons gemaakt om in relaties te leven en samen leren we het meest!

Verbinden en Groeien

Een connectgroep bestaat uit een aantal mensen die tweewekelijks samenkomen om in een informele sfeer te verbinden en te groeien. We leren elkaar kennen, hebben plezier, we bidden samen, lezen de Bijbel en passen wat we daarvan leren ook toe in de praktijk. Leden van de connectgroepen steunen elkaar en willen verder van betekenis zijn voor mensen om zich heen. Verspreid in Heerenveen en omgeving komen verschillende connectgroepen samen waar je je bij kunt aansluiten. In connectgroepen worden vaak levenslange vriendschappen gevormd!

Studiemateriaal

In de bijeenkomsten maken we gebruik van verschillende boekjes en studiematerialen. Dat kunnen de aantekeningen zijn van de voorganger van de preek van de zondag ervoor, studiemateriaal bij een prekenserie of andere boekjes. Af en toe bereiden leden zelf een bijeenkomst voor op basis van een Bijbeltekst en soms heeft de bijeenkomst vooral een sociaal karakter.

wat kun je verwachten?

Voor jou?

Het is best spannend om een hele groep mensen te ontmoeten. We doen ons best om een passende groep voor jou te vinden en we hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

gezelligheid

Gezelligheid vinden we belangrijk. Samen eten, spelletjes doen, bijpraten over alles wat ons bezighoudt en ons samen inzetten is belangrijk voor iedere groep.

geloof

Ons geloof staat altijd centraal. Door samen te bidden, de Bijbel te bespreken en door onze handen uit de mouwen te steken in de kerk en onze stad.

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een connectgroep

Contact Form Demo (#1)