Raak betrokken bij onze gemeente door Connectgroepen, Onderwijs, lid te worden en meer.

raak betrokken

We helpen je graag met het leren kennen van mensen, de gemeente en het vinden van een betekenisvolle plek om je talenten en gaven te laten bloeien.

Er zijn vele manieren om betrokken te raken.

Wij geloven sterk dat ieder mens alleen tot bloei kan komen door betekenisvolle relaties en door het inzetten van door God gegeven tijd, talenten en passies. Betrokkenheid betekent dat jij gezien wordt en dat je andere mensen binnen en buiten de gemeente ziet om vervolgens in actie te komen. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om relaties te bouwen, gezamenlijk te groeien in geloof en een verschil te maken.

next – wie zijn wij en wie ben jij?

Regelmatig geven we NEXT. Dit vindt plaats zo’n 15 minuten na het einde van een zondagse dienst. Tijdens NEXT maak je kennis met onze gemeente, nieuwe mensen, een aantal goede gewoontes om te groeien in je relatie met God en helpen we je om te connecten in Connectgroepen en teams.

connectgroepen

In de kleine, veilige setting van een Connectgroepen worden vriendschappen gebouwd, hebben we plezier, staan we voor elkaar klaar en vindt levensverandering plaats. We doen altijd ons best om een passende groep te vinden voor iedereen.

Community

Gedurende het hele jaar organiseren we leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Het is genieten om elkaar te ontmoeten. De ene activiteit is voor jong en oud, de ander voor vrouwen, weer een ander voor wie sportief is, enz. Waar moet je aan denken? Spelletjesavonden, high tea, wandelingen, motortochten en nog veel meer. Soms sluiten we aan bij City Life Church Leeuwarden.

teams

Deel zijn van een Team is een mooie manier om mensen te leren kennen én met voldoening de gemeente en mensen te dienen. Er is een enorme diversiteit aan teams en taken, omdat wij allemaal verschillende passies en talenten hebben.

onderwijs

Goed onderwijs vinden wij erg belangrijk. Of je God nu goed of een beetje of helemaal niet kent, voor iedereen is er de mogelijkheid verder te groeien. 

lid worden

We zijn dankbaar dat je overweegt om lid te worden van onze gemeente. Op de pagina over ‘lid worden’ vind je meer informatie en kun je het lidmaatschapsformulier invullen.

Events

Gedurende het jaar organiseren we bijzondere events, zoals op Goede Vrijdag en tijdens Kerstnacht. Daarnaast sluiten we aan bij inspirerende conferenties van de City Life Church familie: de Life Sisterhood Conference, Men Conference en Leaders Conference.