Ontdek Alpha in city life church Heerenveen | Is er meer?

Schuif aan bij Alpha in City Life Church Leeuwarden en ontdek het geloof op een laagdrempelige, ontspannen manier samen met anderen.

In september – december 2024 kun je Alpha in City Life Church Heerenveen doen! Wat is Alpha?

Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd (in de kerk of in een Connectgroep) of koffie/thee met iets lekkers (in veel Connectgroepen), gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof. Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’, je ontdekt op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het geloof. 

Na de inleiding ga je uit elkaar in kleine groepen of blijf je samen als Connectgroep om door te praten over het onderwerp. En echt geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen.

En dat is Alpha! Een plek waar alle verhalen samenkomen, waar je alles mag zeggen, ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én (volgens 92% van de deelnemers) sowieso een goede tijd hebt.  

Alpha duurt ongeveer elf weken en een weekend weg en is gratis.

Het bijzondere is dat we in het najaar Alpha met onze hele gemeente doen. Een Alpha-cursus waar iedereen welkom is, in het kinder- en jongerenwerk en met alle Connectgroepen die hetzelfde doen als bij een Alpha-cursus en tijdens de zondagse diensten.

Alle informatie over Alpha vind je op clcheerenveen.nl/alpha: