Life Conference 2024 | Sisterhood

life conference sisterhood 2024

Life Conference Sisterhood 2024

Op zaterdag 2 maart 2024 is het weer zover: de jaarlijkse Life Conference van de City Life Church Sisterhood. Georganiseerd door onze City Life Church Family in Den Haag. Het wordt een dag om je uit te strekken naar God, met veel onderwijs, workshops, bemoediging en ruimte om met elkaar te ontmoeten. Speciaal voor alle vrouwen van alle City Life Church in Nederland en België! Sorry mannen, voor jullie staat er op 15 juni een prachtig evenement op de planning. Ontdek de Life Conference van de Sisterhood van de City Life Church Family!

De deuren zullen openen om 10.00 in City Life Church Den Haag aan de Escamplaan 280 in Den Haag. Laat ons weten als je een kaartje hebt gekocht of van plan bent om dat nog te doen. Dat kan via een mailtje naar info@clcleeuwarden.nl.

𝗕𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲:

Datum: zaterdag 2 maart 2024
Tijden: 10.00 inloop, 10.30 start programma.
Locatie: City Life Church Den Haag
Kosten: €15 (t/m zondag 17 februari) daarna €17,50.
Koffie en thee zijn inbegrepen.

Bestel hier tickets Life Conference 2024
Susanna Bigger Life Conference 2024

SUSANNA BIGGER

Susanna Bigger en haar man Leo zijn de oprichters en Senior Pastors van International Christian Fellowship (ICF) in Zürich, de grootste kerk van Zwitserland. In de afgelopen tien jaar is ICF uitgegroeid tot West-Europa’s snelst groeiende hedendaagse kerkelijke beweging, die zich uitbreidt over zowel landen als continenten.

Met meer dan 25 jaar in de bediening heeft Susanna gepionierd en blijft ze ICF’s vrouwenbediening leiden. Sinds 2006 zijn duizenden moeders, dochters en zussen in heel Europa bijeengekomen om te leren van en aangemoedigd te worden door Susanna’s leiderschap en onderwijs, met als hoogtepunt de jaarlijkse Ladies Lounge-conferentie.

Behalve dat ze moeder is van twee volwassen zonen met hun vrouw en verloofdes, wordt ze door velen gezien als ‘moeder’ in de kerk. Haar authenticiteit en nuchtere benadering van familie en bediening is een inspiratie voor velen.

Workshops

Tijdens de conferentie hebben we ook verschillende workshops.
Zorg dat je je aanmeld voor 1 van de workshop bij het halen van een ticket.

English translation: If you speak English, you do not have to register for a workshop. Then you can stay in the main auditorium, only that workshop will be translated. 

De workshops die er zijn:

  • Heilige Geest in moederschap & huwelijk.
  • Dromen interpretatie.
  • Awakening Prophecy: a message from God.
  • Bouwen van gezonde connects & teams.