Kerstnacht 2023 | Light a Fire

Vier Kerst en Kerstnacht met City Life Church Heerenveen en Leeuwarden met Elvis E, No Limits en koor.

Vier kerst met ons in één van onze kerstnachtdiensten op 24 december, samen met Elvis E, de No Limits band, aangevuld met een knallend koor.

Ieder jaar wordt het weer Kerst en worden ons heerlijke en feestelijke dagen in het vooruitzicht gesteld met kerstbomen en cadeau’s, familie en vrienden, eten en drinken en een gezellige sfeer. Wat gebeurde er zo’n 2.000 jaar geleden in een koude winternacht in het land Israël, waardoor wij Kerst vieren en de wereld er anders uit kwam te zien? We vertellen hierover en leggen uit wat het voor jou kan betekenen tijdens onze drie Kerstnachtdiensten. Deze vinden plaats in City Life Church Leeuwarden, Archipelweg 133.

Jezus kwam als het Licht van de wereld. Toen Hij werd geboren, ging er een licht schijnen dat sterker is dan alle duisternis van bijvoorbeeld stress, verdriet, angsten, eenzaamheid, enz. Dankzij Jezus kunnen we in het Licht leven! Daarom is het thema ‘Light a Fire’. Deze boodschap brengen we door veel muziek, creativiteit en een relevante overdenking.

We hebben niemand minder dan Elvis E in ons midden! Inmiddels een bekende naam in Nederland en daarbuiten vanwege zijn muzikaal talent en zangkunsten in kerken, events, concerten en TV. Klik hier voor meer info over Elvis E.

De muziek wordt verzorgd door onze enthousiaste en bruisende jeugdband No Limits. Zij maken er altijd een feestje van! Voor deze diensten is er ook een jeugdig koor samengesteld dat o.a. door Elvis E wordt gecoacht om je omver te blazen met hun arrangementen.

Onze voorganger, Nicolas van Amerom, zal een mooie, bruikbare boodschap brengen over het thema, ‘Light a Fire’.

Na alle diensten is er gelegenheid om door te praten, kennis te maken en te genieten van iets lekkers te eten & drinken.

We verwelkomen jullie graag en neem je familie, vrienden en collega’s mee voor een onvergetelijke Kerstnacht!